Online Kariyer Eğitim Sistemi Hakkında

Online Kariyer Eğitim Sistemi Hakkında

•  1 Temmuz 2021 Perşembe

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından geliştirilen "Online Kariyer Eğitim Sistemi (KES)" öğrencilerimiz, mezunlarımız ve personellerimizin zaman ve mekan sınırı olmaksızın kariyer eğitimleri almalarına ve aldıkları eğitimleri belgelendirmelerine olanak sağlamaktadır. Ayrıca sistem, üniversitemiz dışındaki bireylerin katılımına da açıktır.

Online Kariyer Eğitim Sistemi kes.gop.edu.tr uzantısında aktif olarak çalışmakta olup kullanıcılar, kayıt olmaları halinde, sistemi kullanmaya başlayabileceklerdir. Sistem üzerinde ücretsiz eğitimlerimiz tanımlanmıştır. Katılımcıların eğitimleri izlemelerine müteakip, sisteme kayıt oldukları mail adreslerine katılım belgeleri elektronik posta yoluyla ulaştırılacaktır.

Önemle duyurulur.

ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ