Kariyer Buluşmaları: Kaymakamımız Öğrencilerimizle ile Buluşuyor

•  22 Kasım 2021 Pazartesi

Almus Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN, "Kariyer Buluşmaları" kapsamında Meslek Yükekokulumuz öğrencileriyle buluştu. Meslek Yüksekokulumuz, Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve okulumuz Sosyal, Kültürel, Sportif Etkinlik Kulübü tarafından düzenlenen programa Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT, kurum amirleri, akademik personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Program kapsamında Seyhan, öğrencilerimizle hayatına ve kariyer süreçlerine ilişkin deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerimizden gelen soruları içtenlikle cevaplayan Seyhan, gençlerimizin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Program sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT tarafından katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza plaket takdim edildi.