Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Meslek Yükekokulumuzda

•  27 Aralık 2021 Pazartesi

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, birimlerini tanıtmak amacıyla Meslek Yüksekokulumuza geldiler. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Fatih Polat, Akademik Birim Temsilcimiz Dr. Öğr. Üyesi Altuğ Çağatay ve öğrenci temsilcimiz Feti İncige ile birlikte KARMER ailesini karşıladılar. Karmer Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan ve Kariyer Danışman Öğr. Gör. Erdem Kanışlı tarafından KARMER tanıtım sunumu gerçekleştirdiler. Bozdoğan ardından KARMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Celal Altıntaş ve Kariyer Danışmanı Öğr. Gör. Erdem Kanışlı ile birlikte öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Etkinliği gerçekleştiren KARMER birimine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.