Tokat Belediyesi Kentsel Atık Su Arıtma Tesisi Ziyareti

•  10 Ocak 2022 Pazartesi

Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri, Laboratuvar teknikleri dersi kapsamında Tokat Belediyesi Kentsel Atık Su Arıtma Tesisini ziyaret ettiler. Hem tesis üniteleri hem de laboratuvar çalışmaları ile ilgili Atık Su Artıma Tesisi Müdürü Çevre Yüksek Mühendisi Alim ÇİĞDEM tarafından bilgilendirme yapıldı. Kendisine bölüm adına teşekkür ediyoruz.

Teknik gezi kapsamında yapılan ikinci ziyaret, İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlık Merkezine yapıldı. Laboratuvarlarda yapılan mikrobiyolojik analizler hakkında Uzman Biyolog Mete KOYUNCU ve Gıda Yüksek Mühendisi Feyza UĞURLU öğrencilerimize bilgilendirmede bulundu. Kendilerine ilgilerinden ve anlatımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.