24-28 Ocak Tarihleri Arasında Yapılacak Final Sınavları Hakkında Duyuru

•  23 Ocak 2022 Pazar

Üniversitemiz merkez ve özellikle ilçelerde aşırı kar yağışı ve hava muhalefetinin olması yolların kapanmasına yol açmıştır. Üniversitemizde 2021-2022 Güz Dönemi 24-28 Ocak 2022 tarihleri arasına denk gelen yarıyıl sonu (final) sınavlarının, karantina sürecinde olan öğrencilerimizin mazeret sınavlarının, meteorolojik veriler doğrultusunda hava şartlarının öğrencilerin ulaşımını olumsuz etkiyeceği dikkate alınarak, uzaktan öğretim yöntemiyle UZEM portal üzerinden (Ödev, proje, açık uçlu soru, ders anlatımı, sunum, online video veya sesli sunum, öğretim elemanının belirleyeceği ölçme araçları, ders veya etkinlik planı, vb.) yapılmasına karar verilmiştir.
Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.