Meslek Yüksekokulumuzdan Almus Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisine Ziyaret

•  20 Nisan 2022 Çarşamba

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü, aynı zamanda Laboratuvar Teknolojisi Bölüm Başkanı Doç.Dr. Fatih Polat ve 2. Sınıf öğrencilerimiz ders uygulaması kapsamında Almus Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundular.  Tesis sorumlusu aynı zamanda Meslek Yüksekokulumuz Mezunu Sn Abdullah Yeter, tesis işleyiş hakkında bilgiler paylaştı. Laboratuvar ortamında yapılan atıksu analizlerinden örnekler gösterdi. Okulumuz Müdürü Doç Dr Fatih Polat tesisisin çevre dostu olduğunu, tesis olmadığı dönemde suların arıtılmadan Baraj Gölüne verildiğini, şuanda ise atıksuların arıtılarak Almus Baraj Gölünün korunduğunu ifade etti.tesisin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.