Ders Kayıtları Hakkında Duyuru

Ders Kayıtları Hakkında Duyuru

•  12 Eylül 2022 Pazartesi

Üniversitemiz akademik takvimine göre öğrenci ders kayıtları 12 Eylül 2022 - 18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz, Öğrenci Bilgi Sistemi obs.gop.edu.tr üzerinden zorunlu derslerin tamamını, seçmeli derslerden (sadece 2. sınıf öğrencileri) ise tanımlanan kadar dersi seçerek ekleme işlemi yapar. Kontrol Et ve ardından Kesinleştir işlemini yaparak seçtiği dersleri onaylamak üzere Danışman Onayına gönderir.

Ders kayıtları ile ilgili sorularınızda sistemde tanımlanan danışman öğretim elemanlarından bilgi alabilirisiniz.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dileriz.

ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ