Meslek Yüksekokulumuzda Ormancılık Bölümü Öğrencilerimize Doğa Koruma ve Milli Parklar Konularında Eğitim Düzenlendi

•  17 Aralık 2022 Cumartesi

Meslek Yüksekokulumuzda Ormancılık Bölümü, Avcılık ve Yaban Hayatı Programı, Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğrencilerimize yönelik Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü XI. Bölge Müdürlüğüne Bağlı Tokat Şube Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Etem AYGIN, Ziraat Mühendisi Talip NALÇA ve Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümünden önceki yıllarda mezun olarak KPSS Ön Lisans sınavı ile Tokat Milli Parklar Şube Müdürlüğünde Orman Muhafaza Memuru olarak göreve başlayan mezun öğrencilerimiz Salih DEMİRCİ ve Bekir İNCEBAY tarafından Doğa Koruma, Milli Parklar, Avcılık ve Yaban Hayatı konularında eğitim verilmiştir. Eğitim öncesinde Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Fatih POLAT Hocamız, Ormancılık Bölümü Öğretim Elemanları Dr.Öğr.Üyesi Ersin DURSUN, Öğr.Gör. Ali İhsan TOĞLACI ve Tokat Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde görevli personeller ile Staj, İstihdam ve İş Birliği konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ormancılık Bölümü öğrencilerimize yönelik eğitim Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Ersin DURSUN’un açılış konuşması ile başladı. Sonrasında katılımcıların sunumları ve soru cevap şeklinde devam ederek eğitim tamamlandı.