Meslek Yüksekokulumuz 2018-2019 Mezuniyet Töreni

Meslek Yüksekokulumuz 2018-2019 Mezuniyet Töreni

•  6 Mayıs 2019 Pazartesi

Meslek Yüksekokulumuz 21. Mezuniyet yılı olan 2018 – 2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 25.04.2019 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda düzenlenen bir törenle kutlandı. Törene Almus Kaymakamı Sayın Hamza İNAM, Almus Belediye Başkanı Sayın Bekir ÖZER, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT, okulumuz akademik ve idari personelleri, aileler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Meslek Yüksekokulumuz birincisi Posta Hizmetleri Programı öğrencisi Ceylan KAHRAMAN mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştirdi. Öğrencimizin konuşmasının ardından Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT, nicelik ve nitelik olarak gelişimini açıklayan ve öğrencilerimizin mezuniyetini kutlayan bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Meslek Yüksekokulumuz birincisi Ceylan KAHRAMAN’a başarı belgesini Almus Kaymakamı Sayın Hamza İNAM, Meslek Yüksekokulumuz ikincisi İsmail Baki SOMUNCU’ya başarı belgesini Almus Belediye Başkanı Sayın Bekir ÖZER, Meslek Yüksekokulumuz üçüncüsü Tuğba Nur DUMANOĞLU’na başarı belgesini Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT takdim etti. Bölümlerde dereceye giren öğrencilerin başarı belgeleri bölüm öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

Mezuniyet ödül töreninin ardından çeşitli alanlarda başarı gösteren öğretim elamanları ve öğrencilere ödülleri takdim edildi. 2018 yılı içerisinde yapmış olduğu akademik çalışmalardan dolayı akademik teşvik almaya hak kazanan Öğr. Gör. Çağatay ALAN’a ve okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklere yaptığı katkılardan dolayı Sosyal, Kültürel, Sportif Etkinlik Kulübü akademik danışmanı Öğr. Gör. Celal ALTINTAŞ’a okulumuz müdür yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Ali İhsan TOĞLACI tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca Sosyal, Kültürel, Sportif Etkinlik Kulübü’nce yıl içerisinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere kulüp akademik danışmanı Öğr. Gör. Celal ALTINTAŞ tarafından madalyaları takdim edildi.

Mezuniyet törenimiz, fotoğraf çekimi, kep fırlatma töreni, yemek ikramı ve müzik eğlence ile son buldu.