Meslek Yüksekokulumuz 1. Sınıf Öğrencilerine Uyum Etkinlikleri Kapsamında Boraboy Gezisi Düzenlendi

•  11 Ekim 2019 Cuma

Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal, Kültürel, Sportif Etkinlik Kulübü tarafından, okulumuz 1. sınıf öğrencilerine yönelik, öğrencilerin tanışması ve kaynaşması amacıyla Amasya İli Boraboy mesire alanına gezi düzenlendi. Üniversitemiz Sağlık Spor Kültür Daire Başkanlığı'nın destekleriyle düzenlenen gezide öğrenciler, Boraboy mesire alanının doğal güzellikleri altında birbirleriyle tanışma şansı bularak, gönüllerince eğlendiler.