Okulumuz Öğrencilerinden Barış Pınarı Harekatına Katılan Mehmetçiğimize Destek

•  17 Ekim 2019 Perşembe

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğu Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğimize, Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğü ve Sosyal, Kültürel, Sportif Etkinlik Kulübü organizasyonluğunda bir destek programı düzenledi.

17.10.2019 Perşembe Günü saat 11:30'da okulumuz yerleşkesinde gerçekleştirilen programa, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT, akademik ve idari personeller ile çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, öğrencilerimizden Yahya CANDAN’ın Fetih Suresi tilavetiyle sona erdi. Mehmetçiğimize destek vurgusu yapılan program sonrası öğrencilerimize yemek ikramı yapıldı.