Kan Bağışı ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası Düzenlendi

•  23 Ekim 2019 Çarşamba

Üniversitemiz ile Türk Kızılay arasında Hedef 25 Projesi kapsamında 14.02.2019 tarihinde bir işbirliği protokolü imzalandı. Bu proje çerçevesinde Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüz ve Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinlik Kulübü organizasyonluğunda “Kök Hücre Bağışı ve Kan Bağışı Kampanyası” düzenlendi. Düzenlenen kan bağışı kampanyasına okulumuz akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Türk Kızılayı yetkililerince kan bağışı sürecinden önce tüm bağışçı adayı öğrencilerimize kök hücre bağışı ve kan bağışı konusunda eğitim verildi. Düzenlenen  kampanya ile 53 ünite genel kan bağışı ve 21 kök hücre bağışı alındı.

Kan bağışı sırasında okulumuzu ziyaret eden Tokat Vali Yardımcısı Sayın Mehmet GÖDEKMERDAN, Almus Belediye Başkanı Sayın Bekir ÖZER ve beraberlerindeki heyet kan bağışı yapan öğrencilerimize teşekkürlerini iletti.