Meslek Yüksekokulumuz Posta Hizmetleri Programı'ndan PTT A.Ş. Ankara Başmüdürlüğü'ne Teknik Gezi

•  20 Kasım 2019 Çarşamba

Meslek Yüksekokulumuz Posta Hizmetleri Programı, 2. sınıf öğrencilerine yönelik 18-19 Kasım 2019 tarihlerinde, Ankara PTT Başmüdürlüğü bünyesinde bulunan birimlere ders kapsamında teknik gezi düzenledi. Gezi kapsamında öğrenciler Posta İşleme Merkezi, Tebligat, Telgraf, Kargo İşleme, Kargo Dağıtım Merkezi ve Pul Müzesi'ni gezerek teoride anlatılan dersleri uygulamada görme imkanı buldular. Ayrıca Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı Türkiye Bursları Hamamönü Ofisini ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi edindiler. Anıtkabir ziyaretimizin ardından gezimiz sona erdi. Talebimizi kabul ederek, teknik gezimizin gerçekleşmesine olanak sağlayan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve bizleri misafir ederek öğrencilerimize son derece verimli bir teknik gezi imkânı sağlayan Ankara PTT Başmüdürü Sn. Akın AKINCI’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.