Tokat SGK İl Müdürlüğü Yöneticileri Öğrencilerimizle Buluştu

•  28 Kasım 2019 Perşembe

Meslek Yüksekokulumuzda, üniversite – sektör buluşmaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen programın konukları Tokat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcıları Hulusi YİĞİT ve Mahmut Çağlar ÖN'dü. Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleşen programa Meslek Yüksekokulu müdürümüz Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

SGK İl Müdür Yardımcısı Hulusi YİĞİT’in sunumları ile başlayan program soru cevap kısmı ile devam etti. İl Müdür Yardımcıları Yiğit ve Ön, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdılar. Program sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.