Almus Belediye Başkanı Bekir Özer Öğrencilerimizle Buluştu

•  6 Aralık 2019 Cuma

Almus İlçe Belediye Başkanı Sayın Bekir ÖZER Meslek Yüksekokulumuz  öğrencileri ile bir araya geldi. Programa Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT, personeller ve çoğunluğu 1. sınıflardan oluşan çok sayıda öğrenci katıldı. Bu buluşma ile öğrencilerimiz Almus'a ilişkin dilek ve önerilerini ilk ağızdan yerel yönetime aktarma fırsatı buldular. Belediye hizmetlerinin ve imkanlarının anlatılmasıyla başlayan program soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Program sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT, öğrencilere böyle bir fırsat yarattığı için ÖZER'e teşekkürlerini iletti.