Staj İşlemleri Hakkında Önemli Duyuru

Staj İşlemleri Hakkında Önemli Duyuru

•  11 Ocak 2020 Cumartesi

Meslek Yüksekokulumuzda zorunlu stajını bu yaz dönemi yapacak olan öğrencilerimizin (1. Sınıfların tümü ile 2. Sınıf öğrencilerden stajını yapmayanlar veya staj tekrarı yapacak olanlar) staj yapacakları kamu işyerlerine veya özel işyerlerine staj başvuru formu ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Staj başvuru formu ilgili işyerine onaylatıldıktan sonra ilgili bölüm başkanlığına tekrar teslim edilmelidir. Ayrıca başvuru esnasında okulumuz üst yazısını da ilgili işyerine ulaştırmanız gerekmektedir (bu yazı işyerinde kalacaktır). Staj başvuru formuna ve beraberinde götürmeniz gereken üst yazıya okulumuz web sayfasında yer alan "Formlar>Dilekçe Örnekleri" menüsünden ulaşabilirsiniz.

Not: Stajını Tarım ve Orman Bakanlığı ve bağlı müdürlükleri bünyesinde yapacak öğrencilerimiz bu formları doldurmadan, staj başvurularını doğrudan E-Devlet üzerinden yapmalıdırlar. E-Devlet üzerinden yapılacak staj başvurularında son başvuru tarihi 31.01.2020 olup; bu tarihten sonra yapılan veya E-Devlet üzerinden yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.