Artova MYO ile Dostluk Maçı Yapıldı

Artova MYO ile Dostluk Maçı Yapıldı

•  4 Mart 2020 Çarşamba

Üniversitemiz bahar spor turnuvalarına katılım gösteren meslek yüksekokulumuz futbol takımı ile Artova Meslek Yüksekokulu futbol takımları arasında dostluk maçı düzenlendi. Almus İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Murat Okyay DEMİRÖRS, Artova Meslek Yüksekokulu akademik personellerinden Dr. Öğr. Üyesi Aykut ÖZGÜR, meslek yüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. Fatih POLAT ve Yüksekokul Sekreterimiz Hüseyin DEMİRTAŞ da yerinde takip etti.

Dostluk temalı karşılaşma sonunda skor dengesi bozulmadı ve karşılaşma 3 – 3’lük beraberlikle sonuçlandı. Artova Meslek Yüksekokulu ekibine meslek yüksekokulumuzu ziyaretlerinden ve bu anlamlı organizasyondan dolayı teşekkür ederiz.