Posta Hizmetleri Programı Öğrencilerimiz Kariyer Söyleşilerinde

•  5 Mart 2020 Perşembe

Meslek Yüksekokulumuz Posta Hizmetleri programı öğrencilerine yönelik olarak "Haberleşme Sektöründe PTT A.Ş. ve Kurum Kariyer Olanakları" konulu bir kariyer söyleşisi düzenlendi. Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Meslek Yüksekokulumuz organizasyonluğunda düzenlenen söyleşi TOGÜ KARMER konferans salonunda gerçekleştirildi. Söyleşiye PTT A.Ş. Tokat Başmüdürü Muhterem DEMİR, İşletme Müdürü Arzu AVCI, İdari Malı işler Müdürü Mustafa ÖZÜBEK, okulumuz Posta Hizmetleri Programı öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.
Söyleşide DEMİR ilk olarak PTT A.Ş.'nin tanıtımını yaparak kurumun vermiş olduğu hizmetler konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Daha sonra öğrencilerden gelen sorular çerçevesinde kurumdaki personel yapısı ve kariyer olanaklarını aktaran DEMİR, müdürlükleri bünyesinde öğrencileri her zaman ağırlamaya hazır olduklarını belirtti.
Program sonunda TOGÜ KARMER müdür yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Aslı YERLİKAYA tarafından PTT A.Ş. Tokat Başmüdürü Sayın Muhterem DEMİR'e teşekkür belgesi ve günün hatıra afişi takdim edildi. Katılımlarından ve katkılarından dolayı Tokat PTT Baş Müdürü Muhterem DEMİR'e, İşletme Müdürü Arzu AVCI'ya, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa ÖZÜBEK'e ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen TOGÜ KARMER Merkez Müdürü Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN ve ekibine, Posta Hizmetleri öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.