Uzaktan Eğitim Duyurusu

Uzaktan Eğitim Duyurusu

•  22 Mart 2020 Pazar

Sevgili öğrenciler;

Bilindiği üzere YÖK'ün aldığı karar gereği altyapısı hazır olan üniversiteler 23.03.2020 Pazartesi gününden itibaren teorik derslerini uzaktan eğitimle vereceklerdir. Rektörlüğümüz bu konuda hızlı bir çalışma yürüterek altyapısını uzaktan eğitime uygun hale getirmiştir. Bu kapsamda üniversitemiz tüm akademik birimlerinde 23.03.2020 Pazartesi günü itibariyle uzaktan eğitime geçilecektir. Uzaktan eğitimle verilen derslerden sınavlarda sorumlu olduğunuzu özellikle hatırlatmak isteriz. Tüm sınavlar ileri bir tarihe ertelenmiş olup; sınavlar ile ilgili alınacak kararlar daha sonra sizlere duyurulacaktır.

Uzaktan eğitim kullanım kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.