Yetenek Kapısı ile İş ve Staj İmkanlarından Haberdar Ol

•  30 Ekim 2020 Cuma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) Üniversitemizde verilen akademik bilgilerin yanı sıra öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine destek vermeyi ve farklı kariyer imkânlarına erişimini kolaylaştırmayı önemsemektedir. Bu kapsamda KARMER tarafından, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, öğrencilerimizin iş/staj imkânlarından ve kariyer olanaklarından haberdar olup kolayca başvuru yapabileceği, profesyonel kariyer danışmanlığı hizmeti alabileceği "Yetenek Kapısı" platformu hizmete sunulmuştur.

Siz kıymetli öğrencilerimizin yukarıda sözü edilen imkânlardan faydalanabilmesi için "Yetenek Kapısı" platformuna https://www.yetenekkapisi.org/login adresi üzerinden kayıt olup kullanıcı profillerinizi güncel tutmanız gerekmektedir. "Yetenek Kapısı" platformuna neden kaydolmanız gerektiği ve nasıl kaydınızı yapacağınız hususları aşağıdaki dokümanlarda açıklanmıştır. Tüm öğrencilerimizi "Yetenek Kapısı" platformunda buluşmaya davet ediyoruz.

Yetenek Kapısına Neden Kayıt Olmalısın?

Yetenek Kapısına Nasıl Kayıt Olursun?