18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Konferansı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Konferansı

•  19 Haziran 2018 Salı

Yüksekokulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal, Kültürel, Sportif Etkinlik Kulübü olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü konferans düzenlenmiştir. teması “Çanakkale Zaferi ve Ardından İnsanlığa Kalanlar” temalı konferansta, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Altuğ ÇAĞATAY, Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Alpay Yazar ve Kulüp Başkan Yardımcısı Kübra UÇAR günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptılar.

Konferansta Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Özge ÖZ, Esra AKTOPRAK, Fatih AVAR, Büşra TASLI, Ayşe GÖKTÜRK konuşmalarını yaptılar. Konferansta geçmişe ait yaşanan olaylar dile getirilmiş olup ardından sinevizyon gösterisi ile konferansa son verilmiştir.