Yüksekokulumuzda Türkiyede İşçi Hakları ve Sendikalaşma Konulu Konferans Düzenlendi

•  19 Haziran 2018 Salı

TÜRKİYEDE İŞÇİ HAKLARI ve SENDİKALAŞMA KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

24.04.2017 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Sosyal Güvenlik Programı organizasyonluğunda “Türkiye’de İşçi Hakları ve Sendikalaşma” konulu konferans düzenlendi. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dalı öğretim üyesi Sayın Yrd.Doç.Dr. Seda TOPGÜL’ün konuşmacı olarak katıldığı konferansa Sosyal Güvenlik Programı öğretim elamanları ve öğrencileri katıldı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen konferansta, Türkiye’de işçi hakları ve sendikalaşma süreci anlatıldı. Ayrıca kendisi de bir dönem Erasmus koordinatörü olan Yrd.Doç.Dr. Seda TOPGÜL, öğrencilerin Erasmus ve Farabi Programı imkanlardan mümkün olduğunca istifade etmeleri gerektiğini aktardı. Sosyal Güvenlik Programı’na en yakın bölüm olarak görünen Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü hakkında da etraflıca bilgiler sunan TOPGÜL, bölümün istihdam olanakları hakkında da bilgi verdi. Bunun yanı sıra hocamızca öğrencilere üzerinde sosyal güvenlik alanı ile ilgili bilgi notları olan çikolata ikramı yapıldı.

Bu konferansın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Üniversite yönetimimize, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yönetimine, meslek yüksekokulu yönetimimize ve büyük özverisinden dolayı kıymetli hocamız Yrd.Doç.Dr. Seda TOPGÜL’e teşekkür ederiz.