•  19 Haziran 2018 Salı

Tokat SGK İl Müdürü Pekdemir’in Yüksekokulumuzu Ziyareti

Tokat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sayın Turgut PEKDEMİR ve İl Müdür Yardımcısı Sayın Ali YÜCE Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç.Dr. Fatih POLAT’ı makamında ziyaret etti. Müdür Yardımcısı Sayın Yrd.Doç.Dr. Ersin DURSUN ve bölüm öğretim elemanlarının da hazır bulunduğu görüşmede, Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan Sosyal Güvenlik Programı’nın genel durumu ve öğrenci niteliği konuları değerlendirildi. Ayrıca stajlar başta olmak üzere uygulama yapma ihtiyacı olan alanlarda SGK – Üniversite işbirliği yapılması noktasında görüşler ortaya konuldu.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT desteklerinden ve ziyaretlerinden ötürü SGK yetkililerine teşekkürlerini iletti.