Kalite Dış Değerlendirme Ekibi ve Rektörümüz Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler

•  19 Haziran 2018 Salı

KALİTE DIŞ DEĞERLENDİRME EKİBİ VE REKTÖRÜMÜZ MESLEK YÜKSEKOKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme amacıyla Üniversitemizde bulunan Değerlendirme Takım Başkanı ve Üyeleri ile 22.10.2017 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde kurula Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit EĞRİ eşlik ettiler. Ziyaret esnasında Okul müdürümüz Doç. Dr. Fatih POLAT ve öğretim elemanı arkadaşlar okulumuzdaki işleyiş ile ilgili bilgiler verdiler. Takım Başkanı İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım EKREN Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili üniversitenin protokol imzalayabileceğini ifade ettiler. Kurul üyeleri öğrencilerimizle de görüşerek, Meslek Yüksekokulumuzdan ayrıldılar.