Tokat PTT Başmüdürümüz Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler

Tokat PTT Başmüdürümüz Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler

•  19 Haziran 2018 Salı

TOKAT PTT BAŞMÜDÜRÜMÜZ MESLEK YÜKSEKOKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

Tokat PTT Başmüdürü Muhterem DEMİR ve Müdür Vekili İlker AVCI PTT’nin 177 kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, okulumuz daveti üzerine meslek yüksekokulumuz ziyaret ettiler. İlk olarak meslek yüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. Fatih POLAT’ın makamında gerçekleşen görüşmelerde okulumuzda bulunan Posta Hizmetleri Programı hakkında bilgiler verildi. Ayrıca bu program için en önemli paydaşımız olan PTT A.Ş. ile okulumuz arasında yapılabilecek işbirliği hususlarının da değerlendirildiği toplantı da bölüm başkanı Sayın Öğr. Gör. Berrin DAL da hazır bulundu.

Konferans salonunda Posta Hizmetleri Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen konferansta söz alan Muhterem DEMİR,  PTT A.Ş. hakkında genel bilgiler vererek; sektörün öğrencilerden beklentileri noktasında bilgilendirmelerde bulundu. Mesleğin öneminin ve önemli noktalarının da vurgulandığı toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi. Öğrenciler soru cevap kısmında staj başta olmak üzere birçok soruya cevap buldular.

Konferans sonrası okul dışında da öğrencilerden gelen soruları cevaplandıran misafirlerimiz, bazı öğrencilerimize PTT A.Ş. logolu çantalar hediye ettiler. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.