Meslek Yüksekokulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Meslek Yüksekokulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

•  19 Haziran 2018 Salı

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Okulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencilerinin, Protokol ve Sosyal Davranış dersi uygulaması kapsamında ve Öğr. Gör. Serap ORUÇ öncülüğünde, düzenlemiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği, geniş bir katılımla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Öğr. Gör. Serap ORUÇ söz alarak günün önemi ve programın amacı hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Programda öğrenciler, öğretim elamanlarının genel özelliklerini ön plana çıkaran video gösterisi hazırlayarak; öğretim elamanlarına büyük sürpriz yaptılar. Video gösterisi sırasında eğlenceli ve neşeli dakikalar yaşandı. Program, öğretmenlik mesleğini mizansen bir şekilde ele alan küçük bir tiyatro gösterisi ile sona erdi.