Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve ADOS Yönetimi Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler

•  19 Haziran 2018 Salı

Tokat Gençlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Celal Yurdakul ve Almus Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Murat Altun eşliğinde, Milli Antrenörümüz Turan Güldür Hocamızın Taekwondo branşında Türkiye Şampiyonluğu almış olan başarılı sporcuları ve Almus’umuzun yeni heyecanı Almus Doğa Sporları Derneğimizin (ADOS) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Almus için geleceğe yönelik planlanan etkinlikler ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.