Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı ve Avcılık Yaban Hayatı Programı Öğrencilerinin Ders Uygulaması

•  19 Haziran 2018 Salı

Meslek Yüksekokulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf öğrencilerinin iş hayatına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve teorik bilgilerini uygulamaya dökmek amacıyla Sektör Uygulamaları-II dersi uygulaması kapsamında, Meslek yüksekokulumuz Müdürlüğü’nde her gün bir öğrenci sekreterlik uygulamaları yapmaktadır.

Ayrıca meslek yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü, Avcılık ve Yaban Hayatı 2. Sınıf öğrencileri de Sucul Av Hayvanları Üremesi ve Üretimi dersi bünyesinde Öğr. Gör. Tarık DAL’ın organizasyonunda yaban sucul hayvanlar avlamak ve incelemek suretiyle ders uygulaması yapmaktadırlar.