Büro Yönetimi Öğrencilerimizden “Sokak Kütüphanesi Durağı”

Büro Yönetimi Öğrencilerimizden “Sokak Kütüphanesi Durağı”

•  19 Haziran 2018 Salı

BÜRO YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN

“SOKAK KÜTÜPHANESİ DURAĞI”

Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf Öğrencilerinden; Özge ÖZ, Sinem DOĞAN, Esmanur ORAKÇI, Buğçe ŞAHİN, Bilgehan YÜNCÜ ve Zehra DEMİRCİ; Kalite Standartları ve Güvencesi Dersinde Öğr. Gör. Altuğ ÇAĞATAY ’ın Koordinatörlüğünde Meslek Yüksekokulumuzda Sokak Kütüphanesi Durağı olarak da bilinen “KİTAP MUHAFIZLARI” adlı projeyi gerçekleştirdiler.

Proje için öncelikle Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Polat’a gerekli açıklamalar yapılıp yönetimden izin alındıktan sonra;

Öğrencilerimiz Turhal Belediyesine Başvurarak proje için gerekli kaynak yardımında bulundular ardından, Turhal Belediyesi durak ve kütüphane yapımında öğrencilerimize büyük katkıda bulunmuşlardır. Turhal Belediyesi durağın yapımı ve montajını üstlenmiştir.

Öğrencilerimiz Almus Belediyesinden durak zemini için yardım istemişlerdir. Almus Belediyesi öğrencilerimize durağın zeminini hazırlayarak katkıda bulunmuşlardır.

Bu projenin gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan değerli öğrencilerimize ders koordinatörü Öğr. Gör. Altuğ ÇAĞATAY hocamıza Turhal Belediyesi ve Almus Belediyesine teşekkür ederiz.