Posta Hizmetleri Öğrencileri Dünya Posta Gününü Kutladı

Posta Hizmetleri Öğrencileri Dünya Posta Gününü Kutladı

•  9 Ekim 2018 Salı

Dünya Posta Birliği'nin kuruluş yıldönümü olan 9 Ekim tarihinin “Dünya Posta Günü” olarak kutlanması çerçevesinde PTT A.Ş. Tokat Başmüdürlüğü tarafından, meslek yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik bir etkinlik gerçekleştirildi.

PTT A.Ş. Tokat İşletme Müdürü Sayın Arzu AVCI ve görevli personel Sayın Nilgün ŞEN ÖZER'in katılım gerçekleştirdiği organizasyon öncesi misafirler Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Berrin DAL ve Meslek Yüksekokulumuz Sekreteri Hüseyin DEMİRTAŞ da hazır bulundular.

Ziyaret sonrasında görevlilerce okulumuza PTT A.Ş. standı açıldı. Açılan stantta öğrencilerimize PTT A.Ş.'ye ait dergi, kitap, mektup kağıdı ve zarf dağıtıldı. Organizasyon süresince görevlilere Posta Hizmetleri Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Berrin DAL ve aynı program öğretim elemanı Öğr. Gör. Bilge SEKİZSU eşlik etti. Posta Hizmetleri Programı öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği organizasyon aynı zamanda programa yeni kayıt olan öğrencilerin kurum çalışanları ile bir araya gelmelerini sağladı.