Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

•  15 Mart 2019 Cuma

Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, okulumuzu tanıma ve yükseköğrenim konusunda bilgi edinmek amacıyla, beraberlerindeki eğitmenlerle birlikte, meslek yüksekolumuzu ziyaret ettiler. Okulumuz öğretim elemanları ziyaret süresince öğrencilere eşlik ettiler. Öğrencilere öğretim elemanlarımız Dr. Öğr. Üyesi İlhami KARATAŞ ve Öğr. Gör. Celal ALTINTAŞ tarafından meslek yüksekokulumuzu ve programlarımızı tanıtan genel bir sunum yapıldı. Sunumun ardından meslek yüksekokulumuzun fiziki mekanlarını Dr. Öğr. Üyesi İlhami KARATAŞ eşliğinde ziyaret eden öğrenciler, kendilerine yapılan açıklamalar ve yönelttikleri sorulara aldıkları cevaplar ile yükseköğrenim süreci hakkında fikir sahibi oldular. Öğrenciler, sunumların ardından meslek yüksekokulumuz 2. sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek muhabbet ettiler.