18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferi Konulu Program Düzenlendi

•  18 Mart 2019 Pazartesi

Yüksekokulumuzda Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı münasebetiyle Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğü’nce “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferi” programı düzenlendi. Konferansa Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Fatih POLAT, okulumuz akademik ve idari personelleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve akabinde istiklal marşımızın okunması ile başlayan programda, okulumuz Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğrencilerinden Yahya CANDAN tarafından aziz şehitlerimizin ruhları için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Okulumuz Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerinden Kadir MAT tarafından Mehmet Akif ERSOY’un Çanakkale Şehitleri’ne hitaben yazdığı “Çanakkale Destanı” isimli şiiri okundu. Bu toprakları bize yurt eylemek adına lise çağındaki 15’li gençlerimizin gözlerini bile kırpmadan cepheye koştuğu 15’liler destanının da anlatıldığı program, Çanakkale Destanı’nın önemini ve duygusunu yansıtan türkülerin seslendirilmesiyle son buldu.