Öğrencilerimiz Terör Konusunda Bilgilendirildi

Öğrencilerimiz Terör Konusunda Bilgilendirildi

•  4 Ekim 2019 Cuma

Meslek Yüksekokulumuza yeni katılan öğrencilerimize yönelik “Uyum Haftası” etkinlikleri kapsamında Almus İlçe Emniyet Müdürlüğü ile  ortaklaşa düzenlenen “Gençlik ve Güvenlik Gelecek” isimli konferans düzenlendi. Konferansta terör örgütlerinin eleman kazandırılması ve korunma yolları hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına okul yöneticileri, akademik personeller ve öğrenciler katıldı.

Almus İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen konferansta, Tokat İli ve Almus İlçesi genelinde çeşitli bilgilendirme ve sosyal faaliyetlerin yapıldığı belirtildi. Ayrıca öğrencilere, terör örgütlerinin gençler tarafından nasıl kandırıldığı ve bunun için ne gibi evrelerden geçtiği konusunda bilgiler sunularak; öğrencilere dikkatli olması hususunda uyarılarda bulunuldu.