Meslek Yüksekokulumuz Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

•  19 Eylül 2024 Perşembe
  •  80 Görüntüleme

Meslek Yüksekokulumuz Akademik Kurulu bölüm başkanlarının katılımıyla 17.09.2024 Salı günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlhami KARATAŞ başkanlığında toplandı. Toplantı kapsamında 2023 – 2024 eğitim öğretim dönemi genel değerlendirmesi ve 2024 – 2025 eğitim öğretim dönemi planlaması yapıldı. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Karataş, yeni eğitim öğretim yılında ders uygulamalarına ağırlık verilmesi ve topluma faydalı etkinlik sayısının nicel ve nitel olarak arttırılması gerektiği hususlarına değindi. Ayrıca toplantıda paydaşlarımızın görüşleri alınarak oluşturulacak olan yeni müfredat çalışmalarının da planlaması yapıldı.

Erek Mahallesi Çevreli Caddesi No:67 Almus/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.