Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih POLAT'a yeni Görev

•  29 Aralık 2022 Perşembe

Meslek Yüksekokulumuza uzun yıllar müdürlük görevi ve öğretim elemanı olarak hizmet vermiş Prof. Dr. Fatih POLAT Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak atanmıştır.
Dekanlık makamında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit Eğri katıldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit Eğri, emekliye ayrılan Prof. Dr. Yunus Bulut’a bu zaman kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Prof. Dr. Yunus Bulut ise Prof. Dr. Fatih Polat’a yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdiminde bulundu.
Almus Meslek Yüksekokulu olarak hocamızı tebrik eder, bu görevinde başarılar dileriz.