9 Ekim Dünya Posta Günü Etkinliği

9 Ekim Dünya Posta Günü Etkinliği

•  11 Ekim 2023 Çarşamba

9 Ekim Dünya Posta günü dolayısıyla Posta Hizmetleri Programı öğrencilerimize yönelik etkinlik düzenlendi. Tokat PTT Başmüdürlüğünün katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte Meslek Yüksekokulumuza PTT A.Ş. standı açılmış ve öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir. Açılan stantta PTT’nin yayını olan kartpostallar, mektup kağıtları ve zarflarının yanı sıra PTT tarafından basılmış olan pul örnekleri sergilenmiştir. Stantta yapılan bilgilendirmenin ardından düzenlenen seminerle de PTT A.Ş. işe alım süreçleri ve kurumun kariyer olanakları konusunda öğrencilerimize bilgilendirmeler yapılmıştır.  Soru-cevap bölümüyle devam eden seminer Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İlhami Karataş’ın konuşmalarıyla sonlanmıştır. Katılımlarından ve katkılarından dolayı Tokat PTT A.Ş. Başmüdürlüğü İdari ve Mali Birimler Müdürü Mustafa Özübek’e, Pazarlama ve Satış Personeli Güzin Ayata Topal’a ve İşletme Birim Memuru Emre Nusratlı’ya teşekkür ederiz.