Geçmişten Günümüze Filistin Meselesi Konulu Konferans Düzenlendi

•  5 Ocak 2024 Cuma

Meslek Yüksekokulumuzda "Geçmişten Günümüze Filistin Meselesi" konulu konferans düzenlendi. Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi öğretim üyesi ve aynı zamanda Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet DEMİRTAŞ tarafından verilen konferansta, Filistin bölgesinin tarihten günümüze önemine ve günümüzdeki savaşın nedenlerine vurgu yapıldı. Konferansın sonunda öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Demirtaş, öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandırdı. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi İlhami KARATAŞ tarafından Demirtaş'a plaket takdim edildi.