Barınma Olanakları Hakkında Duyuru

Barınma Olanakları Hakkında Duyuru

•  23 Ağustos 2024 Cuma

Almus İlçemizde kız ve erkek öğrencilerimizin konaklayabileceği pansiyonlar bulunmaktadır. Çeşitli seçeneklerde (barınma+yemek, sadece barınma vb.) öğrencilerimize barınma imkanı sağlayan pansiyonların kapasitesi öğrencilerimizin barınma ihtiyacı karşılayabilecek düzeydedir. Bunların yanı sıra öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılayacak eşyalı dairelerde bulunmaktadır. Ayrıca Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Kredi Yurtlar Kurumu'na yurt yapımı için gerekli alan tahsisi yapılmış olup yapım süreci özveriyle takip edilmektedir.

Meslek Yüksekokulumuzda görevli bir personel tarafından İlçemizdeki barınma imkanları konusunda öğrencilerimize rehberlik edilmektedir. Barınma imkanı konusunda ayrıntılı bilgi almak için Üniversitemiz 0356 252 16 16 numaralı telefonundan dahili 5506'yı tuşlayarak  ilgili personelimize ulaşabilirsiniz.

Okulumuzu kazanan tüm öğrencilerimize hoşgeldiniz der, öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.

Almus Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü