Meslek Yüksekokulu Müdürümüzden Almus ÇPAL Öğrencilerine Açılış Dersi

Meslek Yüksekokulu Müdürümüzden Almus ÇPAL Öğrencilerine Açılış Dersi

  •  19 Eylül 2024 Perşembe
  •  80 Görüntüleme
  •  Yazdır

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İlhami KARATAŞ, Tokat Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi işbirliği ile düzenlenen açılış dersi kapsamında Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde ilk derse girerek öğrencilerle bir araya geldi.

Karataş, vermiş olduğu "Günümüzde Bitki Biyoteknolojisi" başlıklı derste öncelikle üniversite öğreniminin önemine vurgu yaparak üniversitemiz ve meslek yüksekokulumuz hakkında genel bilgileri ve üniversitemizi tercih etmeleri halinde sahip olacakları olanakları öğrencilere aktardı. Öğrencilere Üniversitemizin kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Müdürümüz, öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Müdürümüz ilk ders kapsamındaki konuşmasında ise bitki bitoteknolojisinin ekosistemdeki önemini vurgulayarak bitki biyoteknolojisinin dünyada ve ülkemizde geldiği aşamaya değindi. Bitki biyoteknolojisinin canlıların geleceği için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek bu konuda genç nesillerde farkındalık oluşturulması gerektiğini de belirtti. 

Etkinlik sonrasında Okul Müdürü Korhan ŞAHİN, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İlhami KARATAŞ'a teşekkürlerini iletti.




Erek Mahallesi Çevreli Caddesi No:67 Almus/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.