9 Ekim Dünya Posta Günü Etkinliği

9 Ekim Dünya Posta Günü Etkinliği

•  10 Ekim 2024 Perşembe

9 Ekim Dünya Posta Günü etkinlikleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Posta Hizmetleri Programı tarafından etkinlik gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe Tokat PTT Başmüdürlüğünden Tokat İşletme Müdürü Arzu AVCI, İşletme Personeli Ahmet Turan SARI, Pazarlama ve Satış Personeli Güzin AYATA TOPAL katılmıştır. Program öğretim elamanlarının da hazır bulunduğu konferansta PTT ile ilgili genel bilgilendirme yapılarak Posta Hizmetleri bölümü öğrencilerinin işe alım ve kariyerlerine yönelik bilgi verilmiştir. Program soru-cevap kısmı ile sonlanmıştır. Program sonrası Tokat PTT Başmüdürlüğünün katkılarıyla okulumuzda açılan stantta öğrencilerimize  PTT'nin yayını olan kartpostallar, mektup kâğıtları ve zarflarının yanısıra PTT tarafından basılmış olan pul örnekleri sergilenmiştir.